Evolio pregătește un telefon octa core cu preț accesibil; Posibile imagini pentru presă!

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.887 ori
<b>Evolio pregătește un telefon octa core cu preț accesibil; Posibile imagini pentru presă!</b>După ce am aflat prin Gadget.ro că un telefon octa core Evolio s-a aflat neoficial la MWC 2014 prin Liviu Nistoran - directorul acestei companii, iată că astăzi aruncăm o privire asupra unui device care ar putea fi chiar acest nou model. &nbsp; Avem...

După ce am aflat prin Gadget.ro că un telefon octa core Evolio s-a aflat neoficial la MWC 2014 prin Liviu Nistoran - directorul acestei companii, iată că astăzi aruncăm o privire asupra unui device care ar putea fi chiar acest nou model.

Avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 5.5 inch, 2 GB RAM si camera de 13 megapixeli, plus procesor octa core MediaTek, cel lansat în toamna trecută. Se zvonește un preț de aproximativ 1500 de lei pentru acest model și trebuie menționat că versiunea Android de pe telefon va fi cu siguranță superioară celei afișate pe ecran în acest moment, deci putem aștepta Android 4.3 sau cu puțin noroc KitKat.

Evolio Octa Core

Acest model de la Evolio vine să contracareze valul de inovații pus în mișcare recent de Allview, cu modele ca X1 Xtreme și al său Snapdragon 800 sau V1 Viper S, un alt smartphone cu camera de 13 MP și dotări destul de bune. Așteptăm acum și o mișcare din partea E-Boda și a altor rivali locali!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×