Nokia Camera primește o actualizare si o versiune complet noua beta, ne pregătim de actualizare de firmware Lumia Cyan

898 ori
<b>Nokia Camera primește o actualizare si o versiune complet noua beta, ne pregătim de actualizare de firmware Lumia Cyan</b>Atunci când va sosi Windows Phone 8.1 pe terminalele Lumia, el va veni la pachet cu firmware-ul Lumia Cyan și au început și actualizările de bază intre timp. Nokia a actualizat aplicația să Camera, începând cu o versiune de tip bug fix si...

Atunci când va sosi Windows Phone 8.1 pe terminalele Lumia, el va veni la pachet cu firmware-ul Lumia Cyan și au început și actualizările de bază intre timp. Nokia a actualizat aplicația să Camera, începând cu o versiune de tip bug fix si continuând cu o versiune și mai evoluată, în beta.

Nokia Camera 4.5.2.2 este noua versiune, o actualizare față de varianta 4.5.1.7 din februarie. Ea îmbunătățește doar experiența de utilizare, dar nu se remarcă vreo funcție nouă. Se pare că există probleme de compatibilitate între Windows Phone 8.1 și Camera, cel puțin în versiunea de preview a OS-ului. Cealaltă versiune nouă, cea beta este Nokia Camera Beta 4.7.13, care aduce adevăratele inovații.

Funcțiile interesante vor sosi doar pe terminale de top, că Lumia Icon, Lumia 930 sau Lumia 1520. Revenind la aplicație, ea aduce autofocalizare continuă eficientă și rapidă, captură de sunet în surround la filmare, un nou Camera Roll cu full resolutiom zoon și playback video inline. Avem parte și de integrare Creative Studio pentru editare foto și Video Trimmer pentru editare video din galerie.

și Creative Studio va primi propriul update în curând. Puteți descărca Camera Betaaici, dacă sunteți curioși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×