Evoluție În 3D: Sharp anunță telefonul 3D Aquos SH8298U cu camere duale de 8MP

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.695 ori
<b>Evoluție În 3D: Sharp anunță telefonul 3D Aquos SH8298U cu camere duale de 8MP</b>Piața internațională a beneficiat până acum de 2 modele de telefoane cu camere 3D și aici este vorba despre HTC EVO 3D și LG Optimus 3D. Ei bine, aflați că mai există câteva modele de handseturi de acest gen, dar doar în Japonia, cum este...

Piața internațională a beneficiat până acum de 2 modele de telefoane cu camere 3D și aici este vorba despre HTC EVO 3D și LG Optimus 3D. Ei bine, aflați că mai există câteva modele de handseturi de acest gen, dar doar în Japonia, cum este cazul celor produse de Sharp. Această companie se pregătește acum de o evoluție 3D, anunțând primul handset cu camere duale de 8 megapixeli.

Este vorba despre Sharp Aquos SH8298U, un telefon Android 3D anunțat oficial în data de 9 septembrie. Acest model vine cu un display 3D ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea efectelor tridimensionale, plus camere duale de 8 megapixeli cu suport pentru captură video și foto 3D. Disponibil în roșu sau alb, terminalul încorporează un display qHD de 4.2 inchi, un procesor Qualcomm Snapdragon de 1.4 GHz (single core) și 512MB RAM.

în plus, telefonul vine cu 2 GB memorie internă și o baterie de 1240 mAh. Specificațiile nu sunt prea impresionante, putând fi considerate inferioare celor de pe HTC EVO 3D și LG Optimus 3D, dar accentul este pus aici pe noile camere, mai degrabă decât procesor sau RAM. Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread și va fi lansat evident doar în Japonia, prin operatorul SoftBank. Data de lansare și prețul nu sunt cunoscute încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×