Telefon Facebook 3D?! O greșeală de scriere care ar putea prezice viitorul

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.219 ori
<b>Telefon Facebook 3D?! O greșeală de scriere care ar putea prezice viitorul</b>Deși ceea ce vedeți mai jos este o gafă majoră din partea celor de la Best Buy, care au botezat HTC ChaCha HTC Status 3D, nu suntem departe de momentul când vom vedea și telefoane Facebook 3D. în cazul în care nu știați ChaCha a fost rebranduit...

Deși ceea ce vedeți mai jos este o gafă majoră din partea celor de la Best Buy, care au botezat HTC ChaCha HTC Status 3D, nu suntem departe de momentul când vom vedea și telefoane Facebook 3D. în cazul în care nu știați ChaCha a fost rebranduit Status în SUA, dar evident fără particula 3D, pusă în greșeală în catalogul retailerului.

Deja există un telefon Facebook produs de Motorola, unul produs de Vodafone, două produse de INQ și două produse de HTC. Nu m-ar mira ca și LG, Samsung și Sony Ericsson să meargă pe această idee și ca la un moment dat să avem un device cu un selling point camera 3D și posibilitatea de a posta fotografii 3D pe Facebook, folosind butonul dedicat.

Ar fi fost totuși bizar ca un telefon ca ChaCha, cu un ecran atât de mic să fie 3D, asta din cauza diagonalei reduse, ce nu permite efectelor tridimensionale să se desfășoare la potențial maxim. Oare cât de departe suntem de omniprezența butoanelor Facebook și a camerelor 3D pe telefoanele proaspăt lansate? și pe când o eroare de acest gen și în cataloagele de la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×