Samsung Galaxy S II - cel mai bun smartphone la capitolul procesare grafică

2.553 ori
<b>Samsung Galaxy S II - cel mai bun smartphone la capitolul procesare grafică</b>Nu e de ajuns faptul că Samsung Galaxy S II este cel mai subțire smartphone disponibil internațional, astfel că terminalul trebuia să doboare un nou record. Este cazul celui cu privire la rapiditatea de procesare grafică, unde urmașul lui Galaxy S...

Nu e de ajuns faptul că Samsung Galaxy S II este cel mai subțire smartphone disponibil internațional, astfel că terminalul trebuia să doboare un nou record. Este cazul celui cu privire la rapiditatea de procesare grafică, unde urmașul lui Galaxy S domină restul handseturilor, dovadă fiind benchmark-ul de mai jos.

Folosind un GPU Mali-400, terminalul a obținut un scor de 42.5 fps, clasându-se în fața unor terminale precum Nexus S, LG Optimus 3D, iPhone 4 și fiind depășit doar de iPad 2, care a obținut un impresionant scor de 85.7 fps. Acesta este testul Egypt, care s-a aplicat pe o rezoluție 720p. Iată că în sfârșit avem dovada că GPU-ul celor de la ARM, Mali-400 este cel mai performant de pe piață, cel puțin în segmentul smartphone.

Galaxy S II domina și în testele benchmark Basemark ES 2.0, oferind frame rate-uri de 2 ori mai mari decât ale rivalilor săi. Având în vedere aceste performanțe, e păcat că nu vedem mai multe jocuri cu grafică pe HD pe astfel de smartphone-uri, eventual unele cu grafică 3D. Sunt sigur că titluri precum N.O.V.A 2 de exemplu nu folosesc la maxim acest GPU, iar dacă ar face-o ar deveni hituri instant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×