Expansys prezinta terminalul Windows Mobile MWG Xda Zinc II

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 939 ori
<b>Expansys prezinta terminalul Windows Mobile MWG Xda Zinc II</b>Compania Expansys din Hong Kong a prezentat recent 2 noi produse, dintre care si acest MWG Zinc II, handset pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: Avem de-a face cu un smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional....

Compania Expansys din Hong Kong a prezentat recent 2 noi produse, dintre care si acest MWG Zinc II, handset pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional. Terminalul foloseste un procesor Samsung ARM si pe lista sa de specificatii tehnice se afla suportul pentru conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, dar si GPS si un media player performant. Telefonul MWG Xda Zinc II dispune de un ecran de tip touchscreen, cu o diagonala de 2.8 inch, o camera de 2 megapixeli si 64MB de memorie interna, care poate fi marita cu ajutorul sloturilor pentru carduri microSD.

Puteti cumpara un astfel de terminal la pretul de 680 de dolari, mai scump chiar un posibil iPhone 3G lansat in lunile viitoare. Designul handsetului aminteste de cel specific HTC, in vreme ce suntem putin dezamagiti de camera sa de 2 megapixeli, feature neimportant pentru publicul tintit de un astfel de terminal: clasa business.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×