Expansys MWg Atom V, un smartphone mai mult decat promitator

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.428 ori
<b>Expansys MWg Atom V, un smartphone mai mult decat promitator</b>Va prezentam in articolul anterior terminalul Expansys MWg, un smartphone promitator, dar cu un pret destul de piperat, dar iata ca acest telefon este insotit de un handset similar, Atom V, pe care il puteti vedea in aceasta imagine: MWg, companie...

Va prezentam in articolul anterior terminalul Expansys MWg, un smartphone promitator, dar cu un pret destul de piperat, dar iata ca acest telefon este insotit de un handset similar, Atom V, pe care il puteti vedea in aceasta imagine:

MWg, companie cunoscuta pana de curand sub numele de O2 Asia ne prezinta terminalele Atom V si Zinc II, prin intermediul celor de la Expansys. MWg Atom V ruleaza Windows Mobile 6 Professional si foloseste un procesor Intel PXA270 de 520 MHz. Pe lista sa de specificatii se afla si 256MB ROM, 64MB SDRAM, suport pentru conectivitate UMTS (2100/1900/850 MHz), GSM (850/900/1800/1900 MHz) si HSDPA de 3.6 Mbps. Atom V masoara 116 x 59 x 14.95mm si este dotat cu un display touchscreen TFT VGA de 2.8 inch.

In cazul in care detaliile de mai sus nu v-au convins sa cumparati acest telefon, va trebui sa aflati ca terminalul suporta radio FM cu RDS si integreaza un chipset GPS SirfStar III. Memoria handsetului poate fi marita cu ajutorul unui slot pentru carduri microSD, in vreme ce pasionatii de fotografie si fotografii amatori beneficiaza de o camera integrata de 3 megapixeli. Atom V, gros de doar 14.95mm isi incheie lista de dotari cu suport WLAN (802.11 b/g) si BT v 2.0.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×