Experiență hands-on cu LG Optimus 2X, primul smartphone dual-core (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.716 ori
<b>Experiență hands-on cu LG Optimus 2X, primul smartphone dual-core (Video)</b>Primul smartphone cu procesor dual-core, LG Optimus 2X este un handset care va sosi pe piață în Europa în această lună, dar până ce îl vom vedea și în magazinele noastre, îl putem privi în acțiune în clipul de mai jos. Primele impresii ale...

Primul smartphone cu procesor dual-core, LG Optimus 2X este un handset care va sosi pe piață în Europa în această lună, dar până ce îl vom vedea și în magazinele noastre, îl putem privi în acțiune în clipul de mai jos. Primele impresii ale celor care l-au testat sunt pozitive, iar un plus al terminalului este din start display-ul touch de 4 inch.

Acest ecran TFT capacitiv touch suportă o rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar terminalul are un design impresionant, cu o grosime de 10.9mm. Partea frontală a telefonului nu prezintă nici măcar o denivelare, astfel că degetele utilizatorului nu se vor "lovi" de margini ridicate sau de butoane fizice. Tastele de sub ecran sunt capacitive, deci nu există contact fizic cu acestea.

Aceeași parte frontală prezintă și o cameră pentru videoconvorbiri, dotată cu un senzor de 1.3MP. Fiindcă am menționat camera, în partea din spate a lui LG Optimus 2X găsim un senzor foto de 8MP, cu bliț LED, autofocus, geotagging și suport pentru captură video 1080p la 24 fps. "Bunătățile" se ascund sub carcasă: un procesor ARM Cortex-A9 dual core de 1GHz (Tegra 2) și GPU GeForce.

Handsetul se va lansa cu Android 2.2 Froyo la bord, dar Gingerbread va fi disponibil sub formă de actualizare la puțin timp după lansare. Cum arată meniurile telefonului și cum se mișca OS-ul Android pe acesta vedeți în clipul hands-on integrat în articol:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×