PlayStation Phone analizat la sânge; Preview detaliat pentru Sony Ericsson Xperia Play (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.166 ori
<b>PlayStation Phone analizat la sânge; Preview detaliat pentru Sony Ericsson Xperia Play (Video)</b>Engadget ne face intrarea în noua generație de console PlayStation, aruncând o privire îndeaproape lui Xperia Play aka PlayStation Phone. Deși suntem încă fascinați de consola quad-core Sony NGP (PSP 2), să vedem ce ne rezervă primul...

Engadget ne face intrarea în noua generație de console PlayStation, aruncând o privire îndeaproape lui Xperia Play aka PlayStation Phone. Deși suntem încă fascinați de consola quad-core Sony NGP (PSP 2), să vedem ce ne rezervă primul telefon-consolă din lume.

Designul său vă este probabil familiar, după zecile de scăpări ale celor de la Sony, dar un preview din partea Engadget e mereu binevenit. Se pare că această consolă-telefon va sosi oficial la MWC 2011, luna viitoare, sub numele final de Xperia Play. Avem de-a face cu un telefon HSDPA care rulează Android 2.3 Gingerbread și încorporează un display LCD multitouch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, același prezent și pe Xperia X10.

Zvonurile afirmă că procesarea imaginii se va realiza pe Xperia Play cu ajutorul tehnologiei Bravia Engine, aceeași din spatele ecranului lui Sony Ericsson Arc. Puterea de procesare a lui Play este garantată de un procesor single-core de 1GHz (Qualcomm MSM8655), are poate ajunge la 1.2GHz prin overclocking. Acesta este însoțit de un GPU Adreno 205, plus 512MB RAM, garantând o experiență grafică de excepție.

PlayStation Phone analizat la sânge; Preview detaliat pentru Sony Ericsson Xperia Play (Video)

Din păcate prototipul testat de Engadget are și defecte: WiFi-ul nu funcționează, dar sperăm că problema se va remedia până la debutul versiunii finalizate. în partea din spate a handsetului descoperim o cameră de 5 megapixeli, care și-a impresionat reviewerii prin culorile vii ale fotografiilor realizate și un autofocus rezonabil. Deocamdată nu există suport pentru captura video 720p, dar varianta finalizată va rezolva și această lipsă probabil.

Cum s-au jucat un titlu Tony Hawk redactorii care au testat terminalul și ce probleme au avut ei cu butoanele lui Xperia Play aflați din preview-ul complet de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×