Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale

Autor:  | Publicat în:  Android 1.764 ori
<b>Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale</b>în vreme ce Android 2.3 a constituit doar un upgrade normal pentru Android 2.2 Froyo, Android 3.0 Honeycomb va schimba fundamental structura și interfața platformei. Recent, Google a pus la dispoziție un preview pentru Android 3.0, din care am putut...

în vreme ce Android 2.3 a constituit doar un upgrade normal pentru Android 2.2 Froyo, Android 3.0 Honeycomb va schimba fundamental structura și interfața platformei. Recent, Google a pus la dispoziție un preview pentru Android 3.0, din care am putut extrage cele mai importante funcții ale OS-ului și următoarele imagini.

Sistem de operare pentru tablete prin excelență, Honeycomb este optimizat pentru terminalele cu ecrane mari, în special tablete. UI-ul este unul "holografic", după cum afirma chiar Google și oferă o experiență axată pe conținuturi și interacțiunea cu acestea, în acest OS. Android 3.0 vine cu multitasking, un sistem îmbunătățit de notificări, numeroase variante de customizare și o experiență grafică 3D.

în orice aplicație v-ați afla, pe Android 3.0 aveți acces arapid la notificări, la statusul sistemului pe care rulați platforma și la tastele virtuale de navigare, toate într-o Bară Sistem (System Bar), aflată în partea de jos a ecranului. Apoi, aveți la dispoziție și o Bară de Acțiune (Action Bar), care permite accesul la opțiuni contextuale, widget-uri și conținuturi. Aceasta bară este prezentă în partea superioară a ecranului.

Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale

Bara de Acțiune se va găsi pe ecran atunci când rulați o aplicație, ea fiind controlată de aplicația în cauză și adaptându-se la aceasta. Meniul Home din Honeycomb este total customizabil, oferindu-vă 5 opțiuni Home Screen, care va permit să accesați instant orice funcție a tabletei. Despre multitasking, tastatura virtuală, și noile opțiuni de conectivitate, aflați mai multe chiar de la Google.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×