Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale

Autor:  | Publicat în:  Android 1.773 ori
<b>Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale</b>în vreme ce Android 2.3 a constituit doar un upgrade normal pentru Android 2.2 Froyo, Android 3.0 Honeycomb va schimba fundamental structura și interfața platformei. Recent, Google a pus la dispoziție un preview pentru Android 3.0, din care am putut...

în vreme ce Android 2.3 a constituit doar un upgrade normal pentru Android 2.2 Froyo, Android 3.0 Honeycomb va schimba fundamental structura și interfața platformei. Recent, Google a pus la dispoziție un preview pentru Android 3.0, din care am putut extrage cele mai importante funcții ale OS-ului și următoarele imagini.

Sistem de operare pentru tablete prin excelență, Honeycomb este optimizat pentru terminalele cu ecrane mari, în special tablete. UI-ul este unul "holografic", după cum afirma chiar Google și oferă o experiență axată pe conținuturi și interacțiunea cu acestea, în acest OS. Android 3.0 vine cu multitasking, un sistem îmbunătățit de notificări, numeroase variante de customizare și o experiență grafică 3D.

în orice aplicație v-ați afla, pe Android 3.0 aveți acces arapid la notificări, la statusul sistemului pe care rulați platforma și la tastele virtuale de navigare, toate într-o Bară Sistem (System Bar), aflată în partea de jos a ecranului. Apoi, aveți la dispoziție și o Bară de Acțiune (Action Bar), care permite accesul la opțiuni contextuale, widget-uri și conținuturi. Aceasta bară este prezentă în partea superioară a ecranului.

Android 3.0 Honeycomb - detalii complete și funcții principale

Bara de Acțiune se va găsi pe ecran atunci când rulați o aplicație, ea fiind controlată de aplicația în cauză și adaptându-se la aceasta. Meniul Home din Honeycomb este total customizabil, oferindu-vă 5 opțiuni Home Screen, care va permit să accesați instant orice funcție a tabletei. Despre multitasking, tastatura virtuală, și noile opțiuni de conectivitate, aflați mai multe chiar de la Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×