Experienta hands-on cu Sony Mylo 2

1.543 ori
<b>Experienta hands-on cu Sony Mylo 2</b>Sony a lansat recent ceea ce producatorul asiatic numeste "un personal communicator", cu alte cuvinte Mylo 2. Ne surprinde totusi faptul ca lansarea a avut loc fara prea mult fast, dar a venit momentul sa aruncam o privire peste experienta hands-on cu...

Sony a lansat recent ceea ce producatorul asiatic numeste "un personal communicator", cu alte cuvinte Mylo 2. Ne surprinde totusi faptul ca lansarea a avut loc fara prea mult fast, dar a venit momentul sa aruncam o privire peste experienta hands-on cu acest terminal, a celor de la Akihabara. Admirati-l pe Mylo 2 in actiune, dand click pe imaginea urmatoare:

Luam contact direct cu un display superb WVGA cu diagonala de 3.5 inch, iar Mylo 2 include si o tastatura glisanta QWERTY, o camera de 1.3 megapixeli, WiFi (802.11 a/b/g), suport Skype, memorie on-board de 1GB si slot pentru carduri Memory Stick Duo/PRO Duo. Evident, pana si acest terminal are defecte, cum ar fi rezolutia playbackului video, de doar 320 x 240 pixeli, care nu foloseste deloc potentialul display-ului (cu a sa rezolutie de 800 x 480 pixeli).

In cadrul aceluiasi video hands on, observam interfata lui Mylo, extrem de placuta si de usor de folosit, in vreme ce redactorul Akihabara ne poarta prin meniurile terminalului si navigheaza cu Mylo 2 pe Internet, sau testeaza camera acestuia. De remarcat este si dispunerea tastaturii acestui "personal communicator", deloc comoda pentru fanii SMS-urilor scrise rapid sau pentru maniacii serviciilor de instant messaging.

Clip:


Mylo 2 by Sony
by AkihabaraNews

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×