Samsung SCH-M470, Windows Mobile + HSUPA

1.501 ori
<b>Samsung SCH-M470, Windows Mobile + HSUPA</b>Sliderele cu keypaduri numerice nu sunt chiar cele mai comune terminale Windows Mobile, iar daca adaugam si conectivitate HSUPA pe lista de specificatii descoperim un telefon cu adevarat rar. Un astfel de handset este si Samsung SCH-M470, dotat cu o...

Sliderele cu keypaduri numerice nu sunt chiar cele mai comune terminale Windows Mobile, iar daca adaugam si conectivitate HSUPA pe lista de specificatii descoperim un telefon cu adevarat rar.

Un astfel de handset este si Samsung SCH-M470, dotat cu o camera de 2 megapixeli, Bluetooth si Wi-Fi. Din pacate acest model este destinat strict publicului korean, dar prezenta conectivitatii HSUPA este un semn bun pentru viitoarele smartphone-uri Samsung care vor poposi in Europa si SUA. De asemenea, veti putea achizitiona acest telefon la urmatoarea dumneavoastra vizita la Seoul la preturi cuprinse intre 616 si 718 dolari.

Revenind la sliderul Samsung, descoperim ca acesta suporta push email si cautare Google, iar conectivitatea sa HSUPA il aduce la viteze de upload de 2Mbps. Va veti intreba la ce foloseste o astfel de viteza de upload, de vreme de majoritatea utilizatorilor vaneaza downloaduri rapide. Ei bine, in era bloggingului, a lui YouTube si Viddler, plus a serviciilor de social networking avem toate motivele sa dorim uploaduri super-rapide, pentru a ne updata simultan toate "profilurile" si site-urile in doar cateva minute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×