Experienta hands on cu telefonul WiMAX al celor de la Samsung (SCH-M830)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.458 ori
<b>Experienta hands on cu telefonul WiMAX al celor de la Samsung (SCH-M830)</b>Cei de la Engadget au avut sansa sa se "joace" cu un Samsung SCH-M830, un telefon care suporta conectivitate WIMAX si HSDPA si al carui branding Anycall (plus fonturi asiatice) indica faptul ca nu il vom vedea prea curand in Europa. Grosimea telefonului...

Cei de la Engadget au avut sansa sa se "joace" cu un Samsung SCH-M830, un telefon care suporta conectivitate WIMAX si HSDPA si al carui branding Anycall (plus fonturi asiatice) indica faptul ca nu il vom vedea prea curand in Europa.

Grosimea telefonului este destul de impresionanta si trebuie sa remarcam ca handsetul nu este la fel de elegant ca si HTC Max 4G, spre exemplu, desi ecranul sau de 3.3 inchi pare destul de prietenos, dupa cum este si tastatura virtuala si icon launcher-ul. Degeaba se plang americanii de la Engadget ca telefonul nu va ajunge in SUA, avand in vedere faptul ca infrastructura lor 4G/WIMAX nu este gata inca.

Nici Europa nu straluceste la acest capitol, desi exista tari unde implementarea tehnologiei WIMAX are loc chiar acum, iar reteaua Yota din Rusia ofera deja servicii 4G, care functioneaza perfect pe HTC Max 4G. Noi, romanii tocmai am ratat implementarea unor astfel de servicii, de vreme ce nici un operator nu s-a aratat interesat de licitatia pentru frecventele aferente noului tip de conectivitate.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×