HTC Magic G2, intr-o analiza video

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.851 ori
<b>HTC Magic G2, intr-o analiza video</b>Versiunea "beta", daca ii putem spune asa, a lui HTC Magic G2 a fost testata de catre cei de la IntoMobile la Mobile World Congress 2009. Daca doriti sa vedeti ce poate noul telefon Android produs de HTC, aruncati o privire asupra clipului urmator: In...

Versiunea "beta", daca ii putem spune asa, a lui HTC Magic G2 a fost testata de catre cei de la IntoMobile la Mobile World Congress 2009. Daca doriti sa vedeti ce poate noul telefon Android produs de HTC, aruncati o privire asupra clipului urmator:

In primul rand trebuie sa mentionam principalele 2 functii care ies in evidenta in acest clip video: tastatura virtuala si suportul pentru inregistrare video. Dupa cum probabil ati observat in articolele precedente, nu suntem chiar fani ai lui Magic, de vreme ce acesta are EXACT aceleasi specificatii ca si G1, in afara de lipsa tastaturii fizice QWERTY si a prezentei unei memorii ROM duble.

Faptul ca vom utiliza exclusiv touchscreen-ul pentru tastare si s-a renuntat la tastatura fizica imbunatateste designul telefonului, dar oare il face mai user friendly? Interfata sa arata si se misca foarte bine, iar tastatura virtuala pare comoda, desi noi am prefera oricand un keypad fizic in locul sau. Sa fi facut HTC o alegere buna, la urma urmei?

Sursa: Youtube.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×