Sony Ericsson lanseaza panouri CNN, SKype si Mytopia pe XPERIA X1

1.943 ori
<b>Sony Ericsson lanseaza panouri CNN, SKype si Mytopia pe XPERIA X1</b>Desi XPERIA X1 nu a primit un upgrade la Mobile World Congress 2009, dupa cum am fi sperat, iata ca terminalul intra din nou in atentia presei, dupa ce Sony Ericsson a lansat o noua serie de "panouri" pentru acesta. Dupa cum probabil stiti deja,...

Desi XPERIA X1 nu a primit un upgrade la Mobile World Congress 2009, dupa cum am fi sperat, iata ca terminalul intra din nou in atentia presei, dupa ce Sony Ericsson a lansat o noua serie de "panouri" pentru acesta.

Dupa cum probabil stiti deja, inovatoarea interfata a lui XPERIA X1 este bazata pe un sistem de "panouri", practic cate o interfata noua pentru fiecare mod si set de functii al telefonului. Panoul "Muzica" scoate in evidenta functiile audio si pune la indemana melodiile, in vreme ce un panou "Business" va face mai usoara accesarea si editarea documentelor si asa mai departe.

Ei bine, noile panouri sunt destinate utilizarii serviciilor oferite de CNN, Skype si Mytopia, care vor fi disponibile de la mijlocul lunii martie. Daca "panourile" arata atat de bine pe Windows Mobile 6.1, ne intrebam cum vor arata ele pe WM 6.5, in cazul in care vom vedea vreodata un Sony Ericsson ruland acest OS.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×