Experienta hands on cu Zapp E@sy si un review video detaliat marca Utestme

Autor:  | Publicat în:  Zapp 3.562 ori
<b>Experienta hands on cu Zapp E@sy si un review video detaliat marca Utestme</b>Utestme.com a realizat in premiera o super-recenzie a telefonului Zapp E@sy, analizand toate aspectele sale si contextul in care handsetul este lansat pe piata romaneasca. Astfel, aflam ca terminalul suporta conectivitate CDMA 2000 1x, EV-DO, CDMA 450...

Utestme.com a realizat in premiera o super-recenzie a telefonului Zapp E@sy, analizand toate aspectele sale si contextul in care handsetul este lansat pe piata romaneasca.

Astfel, aflam ca terminalul suporta conectivitate CDMA 2000 1x, EV-DO, CDMA 450 MHz, o viteza de download de pana la 2.4 Mbps si incorporeaza un display TFT LCD de 2.4 inchi, client email, Bluetooth, slot microSD si sistemul de operare Bre 3.1.4. Dupa cum puteti observa si in imagine, Zapp E@sy este un telefon cu tastatura QWERTY, ce aminteste de BlackBerry Curve, la capitolul design.

Handsetul are microfonul amplasat frontal (central stanga), iar difuzorul se afla in zona din spate si trebuie sa aflati ca acest telefon este fabricat din plastic dur si lucios, dar spatele sau este mat.

Display-ul este usor de citit in bataia soarelui, iar handsetul foloseste 35 de taste alfanumerice si 13 pre-asignate, ce ofera o performanta la fel de buna ca Nokia E71 si ale sale 53 de taste. Cursorul este de asemenea usor de utilizat, iar trecand la baterie, telefonul poate rezista la 180 de minute de convorbire fara intreruperi. Incarcarea se poate realiza via USB, un avantaj pentru utilizatorii de mai multe terminale portabile, gen laptop.

Pentru mai multe detalii in legatura cu functiile multimedia ale terminalului, notele sale finale si un review de calitate, aruncati o privire aici, dar pana atunci, haideti sa urmarim recenzia video a lui Zapp E@sy.

Sursa: Utesteme.com

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×