Nokia se pregateste sa intre pe piata laptopurilor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.303 ori
<b>Nokia se pregateste sa intre pe piata laptopurilor</b>Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia isi pregateste intrarea pe piata laptopurilor, conform CEO-ului companiei, Olli-Pekka Kallasvuo, citat de Reuters. Existau zvonuri despre planuri de acest gen inca din 2008, dar acesta este...

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia isi pregateste intrarea pe piata laptopurilor, conform CEO-ului companiei, Olli-Pekka Kallasvuo, citat de Reuters.

Existau zvonuri despre planuri de acest gen inca din 2008, dar acesta este primul comentariu oficial in legatura cu aceasta idee. Kallasvuo a afirmat ca peste nici 5 ani convergenta dintre PC si telefon mobil va fi atat de puternica, incat se vor schimba chiar definitiile telefonului si computerului.

Oficialul Nokia face aceste declaratii la o saptamana dupa ce producatorul de PC-uri ce ocupa locul 3 la nivel mondial, Acer a lansat primele sale telefoane mobile, nu mai putin de 8 modele noi, alaturandu-se rivalilor de la HP si Lenovo in aceasta batalie pe 2 planuri. Profiturile din industria smartphone-urilor atrag tot mai multi producatori de PC-uri, dar oare se intampla si invers?

Decizia celor de la Nokia pare logica, daca avem in vedere faptul ca majoritatea operatorilor de telefonie au oferte ce includ si laptopuri sau netbook-uri, deci termenii colaborarii vor fi usor de stabilit.

Sursa: Reuters.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×