Experiența Xbox Live pe iPhone și iPad, cu noua aplicație Xbox Live pentru iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.015 ori
<b>Experiența Xbox Live pe iPhone și iPad, cu noua aplicație Xbox Live pentru iOS</b>Microsoft tocmai a prezentat o aplicație oficială Xbox Live pentru terminalele iOS, astfel că experiența pe care o au posesorii de terminale Windows Phone la capitolul administrare a punctelor/avatarului/contactelor din universal Xbox va ajunge și pe...

Microsoft tocmai a prezentat o aplicație oficială Xbox Live pentru terminalele iOS, astfel că experiența pe care o au posesorii de terminale Windows Phone la capitolul administrare a punctelor/avatarului/contactelor din universal Xbox va ajunge și pe iPhone, iPad și iPod touch.

Folosind aceasta aplicație iOS veți putea schimba avatarui din Xbox Live sau să îi faceți modificări. Utilizatorii mai pot trimite și mesaje contactelor din contul lor, să își compare "trofeele" și să afle informații despre noi jocuri sau promoții. Până la debutul acestei aplicații, doar posesorii de device-uri Windows Phone aveau parte de aplicație, deci bănuiesc că Android este următorul pas după iOS.

Aplicația Xbox Live for iPhone poate fi găsită acum în iTunes App Store și este gratuită. Probabil că Apple a simțit creșterea uriașă în popularitate pe care o va avea aplicația WP7 pentru contul Xbox, mai ales acum cu vânzările de terminale Lumia și nu a dorit să priveze posesorii de iPhone de funcții similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×