Aplicațiile Google+ și Google Maps pentru Android au fost actualizate! Iată noutățile!

1.275 ori
<b>Aplicațiile Google+ și Google Maps pentru Android au fost actualizate! Iată noutățile!</b>După ce v-am informat că Google Goggles a fost actualizat la o versiune nouă, lista de servicii și aplicații ale gigantului motoarelor de căutare care au primit update-uri continuă, astăzi cu Google Maps și Google+. Este vorba aici despre...

După ce v-am informat că Google Goggles a fost actualizat la o versiune nouă, lista de servicii și aplicații ale gigantului motoarelor de căutare care au primit update-uri continuă, astăzi cu Google Maps și Google+. Este vorba aici despre aplicațiile pentru terminale Android, iar detalii aflați mai jos.

Aplicația Google+ a primit obișnuitele upgrade-uri la capitolul stabilitate și bugfix-uri, dar și câteva funcții atractive, precum posibilitatea de a da +1 la fotografii, +1 la comentarii, o modalitate de căutare eficientă și suport pentru upload de poze cu rezoluție înaltă. De asemenea, putem afla dacă un utilizator este online și scrie ceva în conversațiile tip Messenger. în plus, linkurile către posturi și profiluri pot fi deschise acum direct din aplicație, iar Instand Upload suporta și clipuri video.

Google Maps a primit o actualizare destul de minoră, axată pe bugfixuri și îmbunătățiri de performanță. Astfel, aplicația a atins versiunea 6.0.1 și are avantajul că va oferi o experiență mai adecvată pe anumite terminale ce aveau probleme cu acest software. Oare va fi actualizata și aplicația YouTube pentru a se potrivi cu noul design de pe desktop?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×