Experiențe hands on cu noile telefoane Motorola: Droid Ultra, Droid MAXX și Droid Mini (Video)

1.856 ori
<b>Experiențe hands on cu noile telefoane Motorola: Droid Ultra, Droid MAXX și Droid Mini (Video)</b>Aseară Verizon și Motorola au avut multă treabă, lansând nu mai puțin de 3 noi telefoane Motorola, pe care le puteți admira în acțiune mai jos. E vorba despre Motorola Droid Ultra, Droid MAXX și Droid Mini, care au din păcate șanse destul de...

Aseară Verizon și Motorola au avut multă treabă, lansând nu mai puțin de 3 noi telefoane Motorola, pe care le puteți admira în acțiune mai jos. E vorba despre Motorola Droid Ultra, Droid MAXX și Droid Mini, care au din păcate șanse destul de mici să ajungă în Europa.

Droid Ultra arată foarte bine pe roșu și este un terminal destul de subțire, care vine cu dotări de flagship al anului 2012, dacă mă întrebați pe mine. Handsetul dispune de un ecran Super AMOLED HD de 5 inch și măsoară doar 7.18 mm în grosime, în bună tradiție Motorola. în ciuda acestei grosimi scăzute, cei care au ținut terminalul în mâna afirma că e destul de rezistent.

Telefonul rulează Android 4.2.2 fără prea multă personalizare, din fericire, deoarece interfața Motorola nu era chiar cea mai populară pe Android. Evident primim și câteva customizari, precum funcția Touchless Controls sau câteva widgeturi unice. Rețineți că Droid Ultra și Droid MAXX sunt destul de similare, având camere de 10 megapixeli cu deschidere F/2.4 și bliț LED.

Motorola Droid MAXX

Terminalele împart și același ecran de 5 inch, 32 GB memorie internă, 4G LTE și NFC. Droid MAXX se lauda cu o baterie ce oferă 48 de ore de funcționare și are o capacitate de 3500 mAh. Droid Mini vine cu ecran Super AMOLED HD de 4.3 inch și se remarcă printr-un design edge to edge. El folosește 2 GB RAM, procesor dual core de 1.7 GHz și o cameră de 10 megapixeli, plus baterie de 2130 mAh.

Motorola Droid Mini

Care dintre aceste modele va surâde mai mult?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×