Fa poze cu telefonul mobil doar sufland in microfonul sau

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 3.048 ori
<b>Fa poze cu telefonul mobil doar sufland in microfonul sau</b>Utilizarea telefonului mobil fara a atinge un buton este un trend tot mai adoptat de producatorii de telefoane, de softuri si de operatorii de telefonie. Astfel, nu ne surprinde sa aflam ca exista o tehnologie asiatica, ce permite realizarea pozelor cu...

Utilizarea telefonului mobil fara a atinge un buton este un trend tot mai adoptat de producatorii de telefoane, de softuri si de operatorii de telefonie. Astfel, nu ne surprinde sa aflam ca exista o tehnologie asiatica, ce permite realizarea pozelor cu telefonul doar prin suflarea in microfonul terminalului.

Prezentata in cadrul showului Global Mobile Vision 2008, in Korea, tehnologia "Emotion" permite utilizatorului sa sufle in microfon, chiar daca gura sa e departe de acesta, rezultatul fiind fotografierea cu ajutorul camerei telefonului. Oare creatorii acestui concept au auzit de comanda vocala? Sau este tehnologia lor adresata persoanelor cu probleme de vorbire?

Daca ultimul caz este adevarat, atunci trebui sa ii felicitam pentru idee, cu mentiunea ca un stranut sau o respiratie accelerata pot declansa oricand camera telefonului cu pricina. Pe cand si un handset care face poze la primul clipit/plescait/cascat?

Sursa: Uberphones.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×