Samsung Gravity anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.187 ori
<b>Samsung Gravity anuntat oficial</b>Telefoanele destinate instant messagingului si e-mail-urilor sunt tot mai populare in ultima vreme, fiecare producator de top avand cel putin un astfel de model in portofoliul lor. Este si cazul lui Samsung Gravity, noul terminal care poate fi admirat mai...

Telefoanele destinate instant messagingului si e-mail-urilor sunt tot mai populare in ultima vreme, fiecare producator de top avand cel putin un astfel de model in portofoliul lor. Este si cazul lui Samsung Gravity, noul terminal care poate fi admirat mai jos:

Handsetul va fi lansat exclusiv prin T-Mobile si este un terminal dotat cu o tastatura glisanta QWERTY plus keypad alfanumeric prezent in partea frontala a telefonului. Desi ecranul lui Gravity este de mici dimensiuni, camera de doar 1.3 megapixeli si memoria de doar 60MB, nu acestea sunt capitolele la care sta bine telefonul. In schimb, el este exceptional in utilizarea clientilor de mesagerie instant, ca AOL, ICQ, Yahoo! Messenger si MSN.

Pe lista de specificatii a lui Samsung Gravity se afla suportul Bluetooth, slotul microSD cu suport pentru carduri de pana la 4GB, un speakerphone si o baterie care rezista pana la 6 ore in mod convorbire si 300 de ore in standby. Gravity suporta recunoastere vocala avansata si include un player audio si unul video, dar si calendar, calculator si notepad.

Noul Samsung va fi disponibil la pretul de 50 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani prin T-Mobile.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×