Facebook forțează utilizatorii aplicațiilor sale să descarce Facebook Messenger pentru chat

936 ori
<b>Facebook forțează utilizatorii aplicațiilor sale să descarce Facebook Messenger pentru chat</b>Se pare că Facebook nu apreciază faptul că noi comunicăm în regim instant message prin aplicația sa și vrea neapărat să folosim și Facebook Messenger. După ce au tăiat messengerul de pe desktop dintr-un motiv sau altul, acum va fi decapitată...

Se pare că Facebook nu apreciază faptul că noi comunicăm în regim instant message prin aplicația sa și vrea neapărat să folosim și Facebook Messenger. După ce au tăiat messengerul de pe desktop dintr-un motiv sau altul, acum va fi decapitată și opțiunea de mesagerie din aplicația standard Facebook de pe iOS și Android.

Aplicațiile principale Facebook au avut mereu această funcție, dar cu câteva luni în urma utilizatorii au primit aplicația Messenger la pachet, iar tabul chat din aplicația standard FB a fost înlocuit cu un buton hotlink. El deschidea Messenger, evident... Au început deja să sosească notificări cu privire la modificare, confirmate în multiple zone ale Europei.

în jur de 2 săptămâni vor mai trece până ce vom fi obligați să folosim Facebook Messenger și până la urmă vom migra cu toții, dacă nu se găsește vreun workaround. Singura soluție să evităm migrația este să folosim un handset Android low end (oare ce mai face bătrânul HTC ChaCha) sau să folosiți site-ul mobil Facebook, eventual să folosiți Paper.

E ușor de dedus ce se întâmplă aici: începe să se simtă rostul achiziției Whatsapp și se pregătește o unificare a celor două aplicații de mesagerie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×