Facebook Home Începe a fi disponibil spre download În Play Store

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.454 ori
<b>Facebook Home Începe a fi disponibil spre download În Play Store</b>Mark Zuckerberg a prezentat Facebook Home pentru Android la începutul lui aprilie și alături de acest launcher a venit și smartphone-ul HTC First. Data de 12 aprile ar trebui să reprezinte începutul livrărilor pentru HTC First cât și...

Mark Zuckerberg a prezentat Facebook Home pentru Android la începutul lui aprilie și alături de acest launcher a venit și smartphone-ul HTC First. Data de 12 aprile ar trebui să reprezinte începutul livrărilor pentru HTC First cât și disponibilitatea lui Facebook Home în magazinul de aplicații Android.

Știți că Facebook Homepoate fi instalat pe o suită întreagă de telefoane: Samsung GALAXY S III, Note II, HTC One, HTC One X+. Se va adăuga și Samsung GALAXY S4 din 26 aprilie când este așteptat a debuta în stocurile magazinelor din Europa.

Un intro cu ce dorește a reprezenta Facebook Home pentru Android:

în esență este un launcher ce customizează intensiv telefonul și oferă o nouă experiență de utilizare. Ar trebui să găsiți programul în Google Play dacă aveți un smartphone compatibil. Am văzut că au și ajuns unele fișiere pe web și multe persoane au testat Facebook Home înainte de lansare.

HTC First va ajunge și în oferta Orange, dar nu se știe nimic legat de disponibilitatea pe plan local în viitorul apropiat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×