Review huse, carcase flip cover Sony Xperia Z (Cubz, Nillkin) + concurs cu 6 huse premiu! (Video)

12.255 ori
<b>Review huse, carcase flip cover Sony Xperia Z (Cubz, Nillkin) + concurs cu 6 huse premiu! (Video)</b>Dacă tot a trecut&nbsp;pe la noi într-o vizită prelungită, era păcat să nu vă prezentăm și câteva accesorii pentru Sony Xperia Z. După cum știți, telefonul are o carcasă predispusă la murdărire și nu chiar aderenta, deci o husă e...

Dacă tot a trecut pe la noi într-o vizită prelungită, era păcat să nu vă prezentăm și câteva huse pentru Sony Xperia Z. După cum știți, telefonul are o carcasă predispusă la murdărire și nu chiar aderenta, deci o husă e binevenită. Aici intervine MobileDirect.ro, care ne-a trimis nu mai puțin de 6 huse în teste, accesorii pe care le puteți câștiga la concursul nostru. Haideți să aflăm întâi ce ne rezervă fiecare model.

1) Husa Flip Type piele ecologică neagră de la Cubz

Acest accesoriu costă 39.99 lei și oferă acces la toate porturile și sloturile telefonului Xperia Z, plus protecție a ecranului. Husa vine cu 1 an garanție și văd acest produs ca pe unul pentru omul de afaceri. Observați și că există un mecanism cu magnet în spate care îi permite părții frontale să se suprapună carcasei principale. Singurul reproș este că acest accesoriu e cam greu de dat jos de pe telefon.

2) Husa Gel TPU alb lucios de la Cubz

Husa Sony Xperia Z - Gel TPU alb lucios de la CUBZ

Aceasta husă costă 34.99 lei, vine cu garanție pe 1 an, iar TPU este prescurtarea de la Termoplastic Poliuretan, material maleabil din care e fabricat accesoriul. El este ușor de mulat pe telefon, nu atrage praful, e ușor de scos și foarte comod de folosit. Văd acest produs drept unul pentru tânărul cool, din mediul urban, care e mereu în mișcare. Husa este comodă, ușoară și oferă acces la porturile importante.

3) Husa complet transperanta - Cubz

Husa Sony Xperia Z complet transparenta de la CUBZ

Acest produs costă 29.99 lei și e preferatul meu dintre cele 6. Avem de-a face cu o husă din plastic transparent, care se mulează discret pe Sony Xperia Z și va permite să admirați designul telefonului deși e acoperit. Avem parte de protecție contra zgârieturilor, protecție a spatelui și zonelor laterale, care sunt mai expuse, având panouri din sticlă. Husa are garanție pe un an, este ușor de aplicat pe telefon și este cool și discretă, deci ideală pentru un adolescent, de exemplu.

4)/5) Carcasa neagră/gri Ultraslim anti amprente - Cubz

Carcasa Sony Xperia Z - Ultraslim antiamprente gri de la CUBZ

Aici avem două accesorii identice, dar pe variante diferite de culoare: negru și gri. E vorba despre două carcase ultraslim, care costă 39.99 lei bucata și au garanție 1 an. Sony Xperia Z e predispus la murdărire cu urme de grăsime, amprente și alte tipuri de pete, iar aceste carcase va scăpa de problemă. ele au o textură mata, anti-amprenta și o aderentă foarte bună. Carcasa rezista la pete de apă, ulei și perspirație fără probleme.

Accesoriul crește aderenta telefonului, altminteri glossy și alunecos. Acesta este una dintre cele mai ușoare huse, cântărind doar 13 grame și oferă acces la toate porturile. Acest produs e unul destinat oricărei categorii de vârsta sau buget.

6) Husa Nillkin elegantă

Husa Sony Xperia Z - Ultraslim alba cu folie de protectie inclusa

Acesta este cel mai scump și elegant accesoriu pentru Sony Xperia Z, unul de tip flip cover, care protejează și partea frontală a telefonului și vine la pachet cu o protecție pentru ecran. Avem de-a face cu o husă ultraslim albă cu folie de protecție la pachet și un preț de 89.99 lei. Produsul Nillkin este elegant, ușor de atașat și de scos, are un design minimalist și adăugă doar 4 mm la grosimea telefonului.

Husa protejează tot terminalul și folosește piele procesată cu o textură cu riduri, pentru extra aderentă. Stratul exterior este impermeabil și respinge lichidele, grăsimea și murdăria. Publicul țintă aici este unul business și persoanele elegante.

Vă reamintesc că husele vin de la MobileDirect.ro și le acord nota 9 tututor, în afară de cea transparentă, preferata mea care ia notă 10. Le puteți câștiga pe toate la concursul Moblissimo.ro, iar pentru că doritorii să participe, ei trebuie să trimită un mail cu subiectul "accesorii telefoane mobiledirect.ro" la adresa concurs(a)mobilissimo.ro. în plus ei trebuie să trimită un screenshot cu care dovedesc că urmăresc canalul Mobilissimo pe YouTube, o fotografie care dovedește că dețin telefonul, plus numele real, adresa la care trimitem coletul în cazul în care câștigă și un număr de telefon. Câștigătorii vor fi trași la sorți pe data de 19 aprilie la ora 21:00 prin random.org.

Multă baftă și mulțumim MobileDirect.ro pentru accesoriile oferite!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×