Facebook lansează aplicația de socializare prin fotografii denumită Slingshot

787 ori
<b>Facebook lansează aplicația de socializare prin fotografii denumită Slingshot</b>Pe lângă aplicațiile de mesagerie, iată că cei de la Facebook lansează acum și o altfel de aplicație ce are rolul de a face ca utilizatorii să socializeze în special prin fotografii. Aceasta se numește Slingshot și aduce în mare parte...

Pe lângă aplicațiile de mesagerie, iată că cei de la Facebook lansează acum și o altfel de aplicație ce are rolul de a face ca utilizatorii să socializeze în special prin fotografii. Aceasta se numește Slingshot și aduce în mare parte similară cu Snapchat, o aplicație prin care utilizatorii pot împărtăși momente video speciale cu prietenii.

Aflăm că Slingshot ne va permite să distribuim fotografii sau scurte momente video cu prietenii care vor putea vedea conținutul numai dacă vor împărăși și ei la rândul lor un astfel de material. Odată ce mesajul cu pricina a fost văzut sau ignorat, acesta se va auto-distruge.

Facebook lansează aplicația de socializare prin fotografii denumită Slingshot

De asemenea, aplicația Slingshot va oferi utilizatorilor posibilitatea de share a momentelor speciale din viață cu toți prietenii din listă, și nu doar cu o anumită persoană. Deși această aplicație nu poate fi descărcată din România din Google Play Store, o putem regăsi chiar aici sub formă de apk.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×