Facebook Messenger pentru Windows Phone actualizat cu noi funcții și performanță Îmbunătățită

691 ori
<b>Facebook Messenger pentru Windows Phone actualizat cu noi funcții și performanță Îmbunătățită</b>Facebook Messenger pentru Windows Phone a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce îmbunătățiri de performanță și noi funcții. Spre exemplu, în fundal Messenger se va ocupa de caching al imaginilor, precum e cazul...

Facebook Messenger pentru Windows Phone a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce îmbunătățiri de performanță și noi funcții. Spre exemplu, în fundal Messenger se va ocupa de caching al imaginilor, precum e cazul stickerelor.

Realizarea și partajarea unei fotografii este acum mai rapidă și puteți face o poză și să o trimiteți cu o singură apăsare pe ecran. Nu trebuie să ieșiți din aplicație pentru a fotografia cu o aplicație separată, din fericire. Există acum și o nouă funcție galerie foto inclusă aici, oferind acces rapid la fotografiile de pe handset, din nou fără a părăsi aplicația.

Ce vedeți în imaginea de mai sus este noul tab Groups, care va permite să administrați și creați grupuri cu prietenii cei mai apropiați, cu familie și colegii de muncă. Astfel puteți avea conversații în grup și da pin grupurilor în Start screen pentru acces mai rapid. Puteți descărca de aici noul Facebook Messenger pentru Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×