Facebook Messenger primește o actualizare care permite utilizatorilor sa trimita clipuri de 15 secunde

986 ori
<b>Facebook Messenger primește o actualizare care permite utilizatorilor sa trimita clipuri de 15 secunde</b>Facebook Messenger a primit o actualizare astăzi, care aduce o nouă funcție de mesagerie video. Astfel, veți putea înregistra și trimite clipuri video de 15 secunde direct din aplicația Facebook Messenger de pe telefonul vostru. &nbsp; Un alt...

Facebook Messenger a primit o actualizare astăzi, care aduce o nouă funcție de mesagerie video. Astfel, veți putea înregistra și trimite clipuri video de 15 secunde direct din aplicația Facebook Messenger de pe telefonul vostru.

Un alt update minor este cel care va permite să trimiteți thumbs up-uri sub formă de iconuri mai mari, drept reply-uri la mesajele primite. Veți face asta ținând apăsat butonul "like". Facebook Messenger în noua versiune poate fi descărcat de aici pe iOS și de aici pe Android. între timp vă reamintesc că Facebook pregătește un rival pentru Snapchat numit Slingshot.

Mai trebuie menționat că Messengerul celor de la Facebook suporta partajarea de fotografii și chiar apelarea video pe bază de Skype, dar până acum trimiterea de clipuri video nu era posibilă în acest mod. Din câte știu și Whatsapp are o funcție similară, deci probabil de aici inspirația celor de la FB. Clipurile realizate sunt ca și cele de pe Instagram și nu dispar după trimitere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×