Facebook organizează un eveniment pe 20 iunie, ar putea lansa un nou reader

Autor:  | Publicat în:  Facebook 699 ori
<b>Facebook organizează un eveniment pe 20 iunie, ar putea lansa un nou reader</b>Acum că mai toți am renunțat fără voia noastră la Google Reader și am trecut la Feedly și alte alternative, a venit momentul ca rivalii Google să profite de această nișă. Facebook e prima companie pe listă și ar putea lansa un reader chiar...

Acum că mai toți am renunțat fără voia noastră la Google Reader și am trecut la Feedly și alte alternative, a venit momentul ca rivalii Google să profite de această nișă. Facebook e prima companie pe listă și ar putea lansa un reader chiar pe 20 iunie.

Compania fondată de Zuckerberg a început să trimită invitații pentru un eveniment organizat săptămâna viitoare, care ne-ar putea aduce un nou produs util. Interesant e că invitațiile la evenimentul de joia viitoare au fost trimise sub formă de plicuri din hârtie în loc de emailuri, deci ne ducem cu gândul la ceva old school, iar un RSS reader e destul de old school.

Observați și că apare o pată de cafea pe invitație, ceea ce ne face sa ne gandim la ziarul de dimineață, respectiv la deschiderea readerului dis de dimineață pentru a citi știri. Facebook ar putea agrega articolele cel mai des partajate de utilizatorii săi, deși așa ne-am putea trezi cu o știre trending despre Lil Wayne sau un star de la Bollywood și mai puțin despre revoltele din Turcia... Sper doar că nouă soluție să fie relevanta și mai ales să aibă un UI prietenos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×