Telefonul Motorola X are acum specificații finalizate: cameră de 10 MP, ecran HD, procesor dual core

1.401 ori
<b>Telefonul Motorola X are acum specificații finalizate: cameră de 10 MP, ecran HD, procesor dual core</b>Există două teorii cu privire la telefonul Motorola X Phone: va fi un super telefon cu specificații de top și noi funcții software, sau se va axa strict pe inovația software și pe aspecte inedite precum o carcasă ultrarezistenta sau o zonă touch...

Există două teorii cu privire la telefonul Motorola X Phone: va fi un super telefon cu specificații de top și noi funcții software, sau se va axa strict pe inovația software și pe aspecte inedite precum o carcasă ultrarezistenta sau o zonă touch în spate. Se pare că a doua teorie pare mai plauzibilă, deoarece dotările acestui smartphone nu sunt atât de futuriste.

Astfel, în loc de un procesor Snadragon 800, așa cum se zvonea la un moment dat, vom primi un CPU dual core Krait de 1.7 GHz, însoțit de 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 10 megapixeli. Informațiile vin de la cel mai mare zvonac al momentului, @evleaks, care nu a dat greș niciodată. Sursa afirmă și că acest nou flagship Motorola va folosi un ecran 720p, dar nu menționează vreun slot microSD.

Telefonul Motorola X are acum specificații finalizate: camera de 10 MP, ecran HD, procesor dual core

Telefonul va rula Android 4.2.2, în ciuda zvonurilor care îl dădeau pe X Phone drept un pionier al lui Key Lime Pie, oricât de improbabil ar părea asta acum, cu întârzierea lui Android 4.3. încă așteptăm să vedem și dacă bateria de 3000+ mAh de la bordul lui X Phone este reală sau nu, dacă vom primi un sasiu din kevlar și un buton touch în spate... Altfel, nu îl văd prea bine pe acest flagship.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×