Facebook Phone este real, produs de HTC și poartă numele de Buffy

1.709 ori
<b>Facebook Phone este real, produs de HTC și poartă numele de Buffy</b>Deși consideram că deja există cel puțin două sau trei terminale Facebook Phone, se pare că un telefon cu adevărat axat doar pe serviciul de socializare nu a fost realizat încă. Acum aflăm că FB a apelat la HTC pentru a-i construi un smartphone...

Deși consideram că deja există cel puțin două sau trei terminale Facebook Phone, se pare că un telefon cu adevărat axat doar pe serviciul de socializare nu a fost realizat încă. Acum aflăm că FB a apelat la HTC pentru a-i construi un smartphone care să aibă în centru experienta Facebook și nu doar un buton care să declanșeze funcții de socializare.

Cunoscut sub numele de cod Buffy, acest device a fost denumit după serialul de televiziune cu vampiri, care o avea personaj principal pe Sarah Michelle Gellar. Handsetul va rula Android într-o variantă modificată, astfel încât să integreze Facebook în toate aspectele, iar terminalul va oferi și suport HTML5, sub formă de platoformă pentru aplicații.

Zuckerberg și ai lui au ales recent HTC, deoarece luaseră în calcul și varianta Samsung. Speculațiile afirmă că noul telefon FB este de abia în faza de dezvoltare și vor mai trece 12 până la 18 luni până vom vedea un produs viabil. Proiectul Facebook Phone este condus chiar de către CTO-ul serviciului de socializare, Brett Taylor, deci implicarea are loc la nivel înalt. De remarcat faptul că Facebook a refuzat să comenteze pe seama lui HTC Buffy și nici producătorul taiwanez nu și-a exprimat vreo opinie.

Poate fi un telefon mai "social" decât HTC ChaCha, HTC Salsa, modelele INQ, Vodafone 555 Blue sau Motorola Motokey Social?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×