Facebook va elimina secțiunea "Instant Games" din Messenger; Se mută în aplicația Facebook

674 ori
<b>Facebook va elimina secțiunea "Instant Games" din Messenger; Se mută în aplicația Facebook</b>Dacă vă amintiți, undeva prin 2016 cei de la Facebook lansau și secțiunea "Instant Games" care s-a bucurat de aprecierea utilizatorilor rețelei de socializare mai ales atunci când primea și integrare cu Messenger

Dacă vă amintiți, undeva prin 2016 cei de la Facebook lansau și secțiunea "Instant Games" care s-a bucurat de aprecierea utilizatorilor rețelei de socializare mai ales atunci când primea și integrare cu Messenger. Jocurile disponibile erau foarte captivante și permiteau chiar duelul cu prietenii și întrecerea cu aceștia pe seama scorului obținut. Funcționa la fel de bine și în grupurile de prieteni și cel mai notabil pe care mi-l amintesc este jocul de baschet cu aruncatul mingii la coș.

Acum la câțiva ani distanță descoperim că Facebook pregătește câteva schimbări și nu sunt vești tocmai bune pentru cei care se jucau mai mereu astfel pe Messenger. Ei bine în scopul de a reduce spațiul ocupat de Messenger, Facebook va elimina secțiunea Instant Games din aplicație, platformă care totuși va fi disponibilă separat. 

Jocurile vor fi regăsite din perioada următoare într-o secțiune nouă intitulată "Gaming Tab" ce va fi regăsit în aplicația Facebook. Va exista și un proces de tranziție în care vom putea verifica scorurile din jocuri direct din Messenger, dar atunci când vom alege rularea jocului, acesta se va deschide în Facebook.

De asemenea, Facebook plănuiește să aducă și tool-uri speciale pentru dezvoltatorii de jocuri astfel încât colecția de titluri să crească și să fie oferită o experiență ideală pentru utilizatori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×