Instagram anunță Threads; Aplicație de mesagerie ce te ajută să rămâi conectat cu prietenii apropiați

1.189 ori
<b>Instagram anunță Threads; Aplicație de mesagerie ce te ajută să rămâi conectat cu prietenii apropiați</b>Ca o extindere a lui Instagram și a secțiunii de mesagerie, debutează astăzi Threads. Vorbim despre o aplicație de sine stătătoare ce sosește pe iOS și Android și care ne ajută să rămânem mereu conectați cu prietenii apropiați

Ca o extindere a lui Instagram și a secțiunii de mesagerie, debutează astăzi Threads. Vorbim despre o aplicație de sine stătătoare ce sosește pe iOS și Android și care ne ajută să rămânem mereu conectați cu prietenii apropiați. Potrivit comunicatului oficial de presă emis de către Facebook, această aplicație reprezintă o nouă metodă de a comunica cu prietenii apropiați într-un spațiu dedicat și privat.

Threads

Aplicația permite share-ul de poze, filmări, mesaje, povești (stories), dar și altele cu lista de prieteni apropiați de pe Instagram. Din zona de setări poți controla cine te poate contacta pe Threads și poți customiza experiența în jurul persoanelor care contează cel mai mult. O listă a acestor prieteni apropiați se poate face chiar din aplicație imediat după instalarea sa. 

Threads

Fotografiile și clipurile video pot fi distribuite instant către prieteni și o noutate inclusă aici este posibilitatea de a-ți putea seta un status ca pe WhatsApp. Secțiunea Direct Messages din cadrul Instagram rămâne activă, iar conversațiile vor apărea atât aici cât și în Threads. Noua aplicație este disponibilă la nivel global și o puteți descărca de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×