Sony Xperia E4 În varianta prototip primește o recenzie completă din partea unei publicații poloneze

695 ori
<b>Sony Xperia E4 În varianta prototip primește o recenzie completă din partea unei publicații poloneze</b>Pe lângă noua gamă de terminale Xperia Z, se pare că Sony pregătește pentru anul viitor și un succesor pentru modelul entry-level Xperia E3, și anume Sony Xperia E4. Acesta din urmă a primit de curând o recenzie completă din partea publicației...

Pe lângă noua gamă de terminale Xperia Z, se pare că Sony pregătește pentru anul viitor și un succesor pentru modelul entry-level Xperia E3, și anume Sony Xperia E4. Acesta din urmă a primit de curând o recenzie completă din partea publicației poloneze Teleguru, device-ul fiind o versiune prototip pentru moment.

Aflăm că Sony Xperia E4 va sosi cu un display de 5 inch (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli, un GPU Mali-400MP, 8 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Sony Xperia E4

De asemenea, putem observa și o mică schimbare la capitolul design, schimbare ce s-ar putea regăsi sau nu pe varianta finală. Ținând cont de faptul că actuala generație costă în jur de 600 lei, ne așteptăm ca și Xperia E4 să ajungă pe piață ulterior la un preț asemănător.

Sony Xperia E4 În varianta prototip primește o recenzie completă din partea unei publicații poloneze

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×