Factron Simplex, un toc din duraluminiu pentru iPhone-ul tau, la pret de 200 de dolari

1.646 ori
<b>Factron Simplex, un toc din duraluminiu pentru iPhone-ul tau, la pret de 200 de dolari</b>Daca sunteti pasionati de tehnologia de varf si in special de aeronautica si automobile, stiti probabil deja ca duraluminiul este un aliaj folosit in cazul aeronavelor si automobilelor, pentru extra rezistenta si datorita greutatii sale scazute. Iata ca...

Daca sunteti pasionati de tehnologia de varf si in special de aeronautica si automobile, stiti probabil deja ca duraluminiul este un aliaj folosit in cazul aeronavelor si automobilelor, pentru extra rezistenta si datorita greutatii sale scazute. Iata ca acum acest material este folosit pentru un toc destinat faimosului iPhone.

Produsa de compania japoneza Factron, tocul inedit costa 200 de dolari si poarta numele de Factron Simplex. In plus, acest model permite utilizatorului sa ii ataseze o serie de obiective, compatibile cu camera de pe handsetul produs de Apple. Tocul este fabricata in Japonia si foloseste aceleasi "mecanisme precise de pe ceasurile de mana" (probabil comparabile cu cele elvetiene).

Factron Simplex

Factron Simplex cantareste 48 de grame, in conditiile in care iPhone-ul cantareste 133 de grame, iar produsul poate fi folosit atat pe modelul 3G, cat si pe cel 3GS. Principalul atuu al acestei carcase este posibilitatea de a-i atasa lentile, ceea ce inseamna ca veti putea cumpara cateva astfel de accesorii, fabricate, ca o coincidenta tot de Factron.

Factron Simplex

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×