Apple comanda primele unitati de iPhone 4G prin Foxconn

1.373 ori
<b>Apple comanda primele unitati de iPhone 4G prin Foxconn</b>Eldar Murtazin, editor sef al site-ului Mobile Review a anuntat pe Twitter ca producatorul asiatic Foxconn a primit comenzi serioase de la Apple pentru noua generatie de iPhone. Compania Foxconn a produs si primele modele de iPhone pentru cei din...

Eldar Murtazin, editor sef al site-ului Mobile Review a anuntat pe Twitter ca producatorul asiatic Foxconn a primit comenzi serioase de la Apple pentru noua generatie de iPhone. Compania Foxconn a produs si primele modele de iPhone pentru cei din Cupertino.

Rusii de la Mobile Review sunt mai mereu primii care au acces la informatii din domeniul telefoniei, deci tindem sa il credem pe Eldar. Informatia oferita pe Twitter poate insemna ca Apple a finisat urmatorul model de iPhone, probabil cel 4G, despre care aflam ieri ca nu va fi foarte diferit de 3GS, conform analistilor din domeniu.

Speculatiile afirma ca noul iPhone ar putea fi dotat cu o camera frontala pentru apeluri video, un procesor de 1 GHz, conectivitate LTE si un display cu o rezolutie superioara. Nici o tastatura fizica QWERTY n-ar strica, dar este greu de crezut ca Apple va schimba designul de succes al terminalului sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×