"Facut bucati" - Dell Streak ne prezinta componentele sale hardware

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.482 ori
<b>"Facut bucati" - Dell Streak ne prezinta componentele sale hardware</b>Ifixit.com a pus recent mana pe unul dintre cele mai ravnite tableturi ale momentului, Dell Streak. Aflat la limita dintre tablet, smartphone si MID, terminalul cu ecran de 5 inchi a fost dezasamblat de catre cei de la iFixit si prezentat in imaginea de...

Ifixit.com a pus recent mana pe unul dintre cele mai ravnite tableturi ale momentului, Dell Streak. Aflat la limita dintre tablet, smartphone si MID, terminalul cu ecran de 5 inchi a fost dezasamblat de catre cei de la iFixit si prezentat in imaginea de mai jos si galeria de la finalul articolului.

Aflam ca tabletul foloseste un display Cornin Gorilla Glass, un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, o camera de 5 megapixeli si o baterie de 1530 mAh. Principala plangere a celor care au testat un model Streak este faptul ca terminalul foloseste o versiune invechita de Android OS - 1.6 (Donut). iFixit mentioneaza si ca Dell nu a publicat inca durata oficiala de viata a bateriei lui Streak, astfel ca deocamdata ne putem baza doar pe preview-uri pentru astfel de date.

Pentru ghidul complet al dezasamblarii lui Dell Streak si pentru cat de "reparabil" este tabletul, aruncati o privire pe iFixit!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×