Google cauta vorbitori de limba romana, pentru filiala sa din Irlanda

Autor:  | Publicat în:  Google 2.449 ori
<b>Google cauta vorbitori de limba romana, pentru filiala sa din Irlanda</b>Google intentioneaza sa deschida in curand un nou sediu la Dublin, urmand sa angajeze 200 de persoane, printre care se vor numara si vorbitori de limba romana. Ziarul Financiar ne informeaza ca filiala Google din Irlanda administreaza, printre altele si...

Google intentioneaza sa deschida in curand un nou sediu la Dublin, urmand sa angajeze 200 de persoane, printre care se vor numara si vorbitori de limba romana.Ziarul Financiar ne informeaza ca filiala Google din Irlanda administreaza, printre altele si operatiunile din Romania, de aici si nevoia de angajati romani.

Noul centru se va axa pe administrarea serviciilor Google Maps si Google Places, iar printre posturile disponibile pentru vorbitorii de limba romana se numara cele de reprezentati de vanzari si relatii cu clientii. Aflam si ca noii angajati romani se vor ocupa cu buna functionare a serviciului AdWords, asigurand suport via e-mail sau telefon pentru clientii acestui serviciu.

Cerintele posturilor publicate includ o diploma de licenta, fluenta in limba engleza si experienta in marketing, management si relatii cu clientii. Alt job disponibil pentru vorbitorii de romana este cel de manager de operatiuni pentru vanzarile online (Online Sales and Operations Manager), pe sectiunea tari emergente. In acest caz cerintele sunt urmatoarele: diploma universitara, fluenta in limba engleza si experienta in domeniul online.

In tara noastra exista un sigur post oferit de Google, cel de country manager, disponibil din 2008. Gigantul motoarelor de cautare intentioneaza sa deschida un birou in Romania, fara a preciza inca momentul acestui debut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×