Mini tastatura Bluetooth ProMini - ideala pentru controlul iPad-ului si telefonului mobil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 8.375 ori
<b>Mini tastatura Bluetooth ProMini - ideala pentru controlul iPad-ului si telefonului mobil</b>Daca nu va multumeste tastatura virtuala de pe iPad si doriti o noua metoda de control pentru consola PS3, atunci aruncati o privire asupra acestui accesoriu: mini tastatura Bluetooth ProMini. Dupa cum observati, ea include un touchpad si este compatibila...

Daca nu va multumeste tastatura virtuala de pe iPad si doriti o noua metoda de control pentru consola PS3, atunci aruncati o privire asupra acestui accesoriu: mini tastatura Bluetooth ProMini. Dupa cum observati, ea include un touchpad si este compatibila cu numeroase terminale mobile, pe care le aflati in randurile urmatoare.

Printre gadgeturile la care se poate conecta ProMini se numara tabletul Apple iPad, iPhone 3G/3GS/4, terminale Symbian S60, smartphone-uri Android si handseturi ce ruleaza Windows Mobile. Lista mai include PC-uri desktop, laptopuri si consola Sony PlayStation 3. Tastatura este disponibila aici, la pretul de 69.99 dolari si aflam ca gadgetul poate functiona chiar si la o distanta de 30 de metri de un PC.

Bazata pe un chipset Broadcom 2042 si folosind o interfata Bluetooth 2.0, ProMini vine cu un design ergonomic, include 49 de taste si foloseste un sistem eficient de administrare a energiei oferite de baterie. Aceasta din urma este o unitate Li-Ion, care suporta incarcare via USB, dar mai multe detalii puteti afla chiar de la sursa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×