Faimosul slider BlackBerry Venice primeşte o dată de lansare şi o listă solidă de dotări

1.341 ori
<b>Faimosul slider BlackBerry Venice primeşte o dată de lansare şi o listă solidă de dotări</b>BlackBerry a beneficiat de un plus de popularitate &icirc;n cadrul Mobile World Congress 2015, unde a expus pentru scurt timp un prototip de terminal cu clapeta glisantă. E vorba despre un terminal cu tastatura QWERTY glisantă numit Venice. Azi aflăm...

BlackBerry a beneficiat de un plus de popularitate în cadrul Mobile World Congress 2015, unde a expus pentru scurt timp un prototip de terminal cu clapeta glisantă. E vorba despre un terminal cu tastatura QWERTY glisantă numit Venice. Azi aflăm mai multe despre acest handset.

Reţineţi că BlackBerry Venice e doar numele de cod şi probabil denumirea finală va suna altfel. Noul smartphone al canadienilor are dotări high end, printre care şi o un ecran Quad HD de 5.4 inch, camera de 18 megapixeli în spate şi o cameră selfie de 5 MP. La bord se afla procesorul hexa core Qualcomm Snapdragon 808 de 1.8 GHz, plus 3 GB RAM.

Acesta ar fi un al doilea telefon cu nume mare dotat cu CPU Snapdragon 808, după LG G4. BlackBerry Venice ar urma să debuteze în noiembrie în acest an şi va fi interesant de văzut ce OS are la bord. Asta mai ales având în vedere zvonurile recente care plasau Android pe viitoare terminale BlackBerry.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×