Allview pornește o campanie de informare a consumatorilor cu privire la serviciile sale de garanție

1.512 ori
<b>Allview pornește o campanie de informare a consumatorilor cu privire la serviciile sale de garanție</b>Nu odată ne-am &icirc;nt&acirc;lnit &icirc;n comentariile voastre cu reproșuri legate de serviciile deficitare ale companiilor atunci c&acirc;nd vine vorba de garanții și service, acestea fiind principalele probleme semnalate. Cu scopul de a schimba...

Nu odată ne-am întâlnit în comentariile voastre cu reproșuri legate de serviciile deficitare ale companiilor atunci când vine vorba de garanții și service, acestea fiind principalele probleme semnalate. Cu scopul de a schimba opinia utilizatorilor, începând de astăzi, cei de la Allview pornesc o campanie de informare cu privire la garanțiile oferite cumpărătorilor.

Potrivit unui studiu realizat de companie atât în magazine, cât și la recepția service-ului, s-a constat faptul că mulți dintre utilizatorii de telefoane/tablete nu știu că display-ul, încărcătorul, sau placa de bază se pot schimba în mod gratuit atunci când optăm pentru Garanția Completă pe o perioadă de 2 ani.

Spre deosebire de garanția standard, aceasta costă 12% din valoarea telefonului, componentele mai sus menționate fiind schimbate gratuit o sigură dată în cei 2 ani. Pe de altă parte, avem la dispoziție și Extragaranția Allview prin care ni se oferă 3 ani de garanție, serviciu ce costă 10% din valoarea produsului. Pentru telefoanele de sub 380 lei, costul este unul fix de 49 lei.

Nu în ultimul rând, Allview aduce clienților serviciul - Service Expres - prin care telefonul ne este reparat garantat în 5 zile (cost  - 49 lei). Vouă cum vi se par aceste noutăți introduse de către brașovenii de la Allview?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×