CEO-ul BlackBerry va oferi detalii despre două noi device-uri mid-range chiar luna viitoare

787 ori
<b>CEO-ul BlackBerry va oferi detalii despre două noi device-uri mid-range chiar luna viitoare</b>La scurt timp după ce v-am prezentat certificare obținută de un viitor smartphone mid-range pregătit de către BlackBerry, iată că astăzi primim și informații referitoare la perioada în care noul device ar putea fi lansat oficial. Chiar CEO-ul companiei

Chiar ieri descopeream certificarea WiFi primită de către un viitor smartphone mid-range BlackBerry, produs ce s-ar putea dovedi a fi doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4. La scurt timp de la sosirea aceste informații în presa online, chiar John Chen - CEO-ul BlackBerry vine cu o declarație interesantă referitoare la produsele pe care compania le pregătește pentru perioada următoare.

Acest detaliu a fost inclus odată cu prezentarea rezultatelor financiare pentru primul trimestru din 2017 (anul fiscal 2017 începând din 1 aprilie 2016, și urmând a se încheia la data de 31 martie 2017). Ei bine, CEO-ul BlackBerry a dezvăluit faptul că nu unul, ci două terminale mid-range ar putea fi anunțate chiar luna viitoare, moment în care vom afla dacă într-adevăr TCL se va ocupa de fabricarea unuia dintre ele.

Cât despre vânzările companiei în acest prim trimestru, aflăm că au fost livrate doar 500.000 unități - cifră ce reprezintă o depreciere cu 54% față de vânzările înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut. Pierderea netă a fost de 670 milioane de dolari, dar cu toate acestea, BlackBerry rămâne pozitivă.

Mai aflăm și faptul că producătorul canadian are în acest moment un fond de 2.5 miliarde dolari în bancă, dar și că se va continua focusarea pe piața enterprise, urmând ca în curând să asistăm la transformarea companiei într-una dedicată soluțiilor software. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×