Fără butoane fizice și jack audio pe Samsung Galaxy Note 10? Asta indică ultimele zvonuri sosite online

1.220 ori
<b>Fără butoane fizice și jack audio pe Samsung Galaxy Note 10? Asta indică ultimele zvonuri sosite online</b>Sfârșitul lunii martie ne aducea și vestea că Samsung Galaxy Note 10 ar putea renunța la butoanele fizice de control, în favoarea unor butoane tactile plasate pe rama metalică a device-ului. Astăzi informația revine în online

Sfârșitul lunii martie ne aducea și vestea că Samsung Galaxy Note 10 ar putea renunța la butoanele fizice de control, în favoarea unor butoane tactile plasate pe rama metalică a device-ului. Astăzi informația revine în online prin intermediul unui raport dezvăluit de către publicația Android Police, care a obținut veștile din partea unor surse puse la curent cu planurile sud-coreenilor.

Potrivit acestora toate butoanele fizice de pe smartphone-ul ce vine la vară vor dispărea, atât cele de volum, de power/unlock, dar și butonul Bixby. Accesarea funcțiilor asociate acestor butoane se va realiza prin intermediul unor senzori speciali care vor oferi și feedback haptic cu vibrații și care ar avea o formă "umflată" pentru ca utilizatorul să știe că apasă unde trebuie.

Pe lângă renunțarea la butoane se pare că Samsung va elimina și jack-ul audio 3.5 mm de pe phablet-ul Galaxy Note 10, playback-ul audio urmând a se face doar prin Bluetooth sau portul USB-C. Sursa citată de către AndroidPolice a confirmat și faptul că într-adevăr sud-coreenii vor lansa două variante de Note 10 care se vor diferenția prin diagonală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×