Revine zvonul potrivit căruia Samsung Galaxy Note 10+ va suporta încărcare rapidă la 45W

748 ori
<b>Revine zvonul potrivit căruia Samsung Galaxy Note 10+ va suporta încărcare rapidă la 45W</b>Deși lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 10+ este la doar câteva săptămâni distanță, în continuare nu avem toate dotările și detaliile bătute în cuie, standardul de încărcare rapidă fiind ceva încă incert

Deși lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 10+ este la doar câteva săptămâni distanță, în continuare nu avem toate dotările și detaliile bătute în cuie, standardul de încărcare rapidă fiind ceva încă incert. Cu ceva timp în urmă descoperam un încărcător Samsung în fotografii, accesoriu aparent destinat variantei Plus/Pro de Note 10 care oferea suport pentru încărcare ultra-rapidă la 45W, dar la câteva zile distanță în schimb aveam să aflăm că de fapt alimentarea maximă suportată de phablet va fi de 25W.

Galaxy Note 10+

Acum revine în ecuație încărcarea la 45W prin intermediul zvonacului @UniverseIce care are și o clarificare de făcut. Se pare că în cutie Note 10+ va sosi cu un încărcător ce suportă alimentare la 25W și că separat va fi comercializat un adaptor cu standard de încărcare superior la 45W.

Este o veste bună că standardul de alimentare va fi mai mare, dar nu la fel de bună dacă ne gândim că vom avea de cheltuit alți bani pe lângă telefon pentru a beneficia de performanță maximă la capitolul încărcare. Se adoptă ideea Apple care vinde separat încărcătoare rapide pentru iPhone, totul de dragul profitului.

Vă reamintim că Note 10 și Note 10+ vor avea baterii de 4170 mAh, display-uri Infinity-O, procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9825 la pachet și variante cu până la 12 GB RAM. Apropo, telefoanele vor suporta și încărcare wireless la 20W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×