Primele fotografii reale cu Samsung Galaxy Note 10+ sunt aici! Iată phablet-ul surprins în mai multe ipostaze

2.787 ori
<b>Primele fotografii reale cu Samsung Galaxy Note 10+ sunt aici! Iată phablet-ul surprins în mai multe ipostaze</b>Pe neașteptate asistăm astăzi la apariția primelor fotografii reale cu Samsung Galaxy Note 10, leak despre care aflăm prin intermediul grupului de Facebook Mobilissimo unde vă așteptăm și pe voi să vă înscrieți

Pe neașteptate asistăm astăzi la apariția primelor fotografii reale cu Samsung Galaxy Note 10, leak despre care aflăm prin intermediul grupului de Facebook Mobilissimo unde vă așteptăm și pe voi să vă înscrieți. Aceste materiale provin din partea unei surse de care nu am mai auzit până în prezent și anume TechTalkTV care se folosește de platforma Twitter pentru a distribui fotografiile de față.

Samsung Galaxy Note 10

Leaker-ul ne dezvăluie că numele variantei Pro ar fi de fapt Samsung Galaxy Note 10+, nume ce apare și în ecranul de boot după cum se poate vedea mai sus. Imaginile par a fi realizate în grabă, dar cu toate acestea reușim să descoperim elemente pe care anterior randările ni le prezentau, de la camera foto triplă din spate și până la senzorul seflie integrat într-un decupaj bulină plasat central în ecran.

Galaxy Note 10

Avem muchii înguste în jurul generosului ecran de 6.75 inch iar ultima fotografie, cea mai neclară de altfel ne dezvăluie partea din spate acolo unde avem camera foto plasată vertical în colțul din stânga. Destul de ciudat totuși faptul că ne este prezentat aici un modul triplu însoțit doar de bliț LED și nu de o extra cameră ToF și telemetru laser precum ne dezvăluiau randările @onleaks.

Galaxy Note 10

Sunt mari șanse ca în cazul de față să avem de-a face cu un prototip sau ca randările să fi fost greșite. Ar trebui să ne lămurim curând și să vedem fotografii mai clare în perioada următoare. Dacă data lansării pe 7 august rămâne bătută în cuie atunci mai avem doar 5 săptămâni de așteptare până la oficializarea seriei Note10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×