Farming Simulator 14 disponibil acum pe iOS și Android

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.350 ori
<b>Farming Simulator 14 disponibil acum pe iOS și Android</b>Dacă v-ați dorit vreodată un simulator real de fermă pe terminalele voastre, nu doar Farmville, ei bine iată că jocul Farming Simulator 14 vine în întâmpinarea cerințelor voastre. Aceste titlu tocmai a sosit pe Android și iOS și costă 3...

Dacă v-ați dorit vreodată un simulator real de fermă pe terminalele voastre, nu doar Farmville, ei bine iată că jocul Farming Simulator 14 vine în întâmpinarea cerințelor voastre. Aceste titlu tocmai a sosit pe Android și iOS și costă 3 dolari.

E vorba aici despre un simulator real de munci agricole, care implică administrarea recoltelor și utilajelor. Fie că jucați pe tableta sau telefon, acest joc va pune în pielea unui fermier care va folosi utilaje preluate după modelele reale, ale unor companii că Amazone, Krone, Lamborghini sau Kuhn. Farming Simulator 14 oferă o grafică detaliată 3D, o interfață intuitivă și posibilitatea de a juca jocul cu un prieten într-un univers open world.

Farming Simulator 14

Va exista un mod multiplayer local via WiFi și Bluetooth, iar simulatorul vă va pune la dispoziție culturi de grâu, porumb și multe altele. Va trebui să creați baloturi de fân pentru vite, să vindeți laptele cumpărătorilor, să angajați asistenți la fermă, deci simulatorul agricol e destul de complex. Descărcați varianta pentru iOS de aici și cea pentru Android de aici.

Farming Simulator 14 disponibil acum pe iOS și Android

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×