Instagram gata să sosească pe Windows Phone, pagina oficială Instagram oferă link spre magazinul de aplicații

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 769 ori
<b>Instagram gata să sosească pe Windows Phone, pagina oficială Instagram oferă link spre magazinul de aplicații</b>După o așteptare îndelungată, se pare că utilizatorii Windows Phone vor avea parte de celebrele filtre Instagram în curând. Pe Reddit a fost postat un link către zona de download de pe site-ul Instagram, care redirecționează către magazinul de...

După o așteptare îndelungată, se pare că utilizatorii Windows Phone vor avea parte de celebrele filtre Instagram în curând. Pe Reddit a fost postat un link către zona de download de pe site-ul Instagram, care redirecționează către magazinul de aplicații Windows Phone.

Pagina nu era disponibilă la momentul scrierii acestei știri, dar în următoarele ore probabil că va oferi posibilitatea de a descărca aplicația. Dacă softul a fost înregistrat pentru aprobare, atunci va dura între 24 și 72 de ore pentru că procesul să fie finalizat. Dacă aplicația e una oficială, dezvoltată de Microsoft și Instagram împreună atunci lucrurile se vor mișca mai rapid.

Instagram se număra printre puținele aplicații de top care lipsesc în continuare de pe Windows Phone, o platformă care a stat mult timp fără o aplicație decenta YouTube și Facebook. Până la sosirea lui Instagram, utilizatorii Windows Phone puteau folosi 6Tag, un client neoficial Instagram cu suport complet pentru filtre și uploaduri video.

Să vedem ce altă aplicație de top va mai sosi pe Windows Phone... poate Google Maps sau un Gmail decent?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×