Oppo pregătește un nou telefon cu preț sub 200 de dolari: Oppo R833T, cu o interfață custom arătoasă

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.365 ori
<b>Oppo pregătește un nou telefon cu preț sub 200 de dolari: Oppo R833T, cu o interfață custom arătoasă</b>Oppo nu sta pe loc nici o clipă și după ce a lansat handsetul N1 cu camera rotativă și a câștigat și sprijinul celor de la CyanogenMod, acum compania chineză e gata să ne ofere un nou terminal cu preț accesibil. &nbsp; Numele său este Oppo...

Oppo nu sta pe loc nici o clipă și după ce a lansat handsetul N1 cu camera rotativă și a câștigat și sprijinul celor de la CyanogenMod, acum compania chineză e gata să ne ofere un nou terminal cu preț accesibil.

Numele său este Oppo R833T, iar handsetul poate fi admirat în imaginea de mai sus. El va integra un display IPS de 4.3 inch și va costa în jur de 160 de dolari. Că design acest device aduce cu un model numit R815T, dar sunt sigur că varianta comercială de R833T va avea un nume mai ușor de ținut minte. Observăm aici o carcasă soft touch de culoare alb perlat, iar în zona frontală se afla un ecran IPS WVGA.

Oppo R833T

Alte dotări includ un procesor quad core de 1.3 GHz și origine necunoscută, probabil un MediaTek, plus 1 GB RAM, 4 GB ROM și două camere. Ca OS Oppo R833T rulează Android cu o customizare deasupra sub numele de Color OS 1.0. Se pare că handsetul integrează și câteva aplicații și funcții speciale, bazate pe gesturi. Pe când și la noi acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×