FCC aproba terminalul Sagem my300H

1.123 ori
<b>FCC aproba terminalul Sagem my300H</b>Telefonul Sagem my300H a fost recent aprobat de catre FCC, procedeu comun pentru terminalele care urmeaza sa fie lansate in SUA. Iata handsetul celor de la Sagem, in partea dreapta a acestui articol: Ne pare rau pentru persoanele care cauta un terminal...

Telefonul Sagem my300H a fost recent aprobat de catre FCC, procedeu comun pentru terminalele care urmeaza sa fie lansate in SUA. Iata handsetul celor de la Sagem, in oata splendoarea:

Ne pare rau pentru persoanele care cauta un terminal mobil dotat cu o camera impresionanta la capitolul megapixeli, dar acest telefon nu se potriveste idealului lor. My300H include o camera standard, suport WAP si aplicatii Java. Nu a fost mentionata nici macar conectitivatea Bluetooth, printre specificatiile tehnice ale handsetului, un feature care a devenit de mult timp un standard chiar si pentru telefoanele entry-level cu clapeta.

Nu cunoastem inca pretul noului Sagem, dar cu siguranta nu va va strica vacanta si veti putea chiar cumpara cate un terminal pentru fiecare membru al familiei. Astfel de telefoane entry-level sunt apreciate de publicul din tarile in curs de dezvoltare sau de persoanele in varsta, care nu au pretentii exagerate cand vine vorba de dotarile unui terminal mobil. Cata vreme bateria este rezonabila, iar calitatea sunetului este OK, un astfel de model poate deveni un hit, desi nu straluceste in peisajul industriei mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×