Detalii despre Sharp Sidekick 4 (Telefonul Shuriken)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 5.225 ori
<b>Detalii despre Sharp Sidekick 4 (Telefonul Shuriken)</b>Publicul si presa de specialitate asteptau acest terminal de ceva vreme si se pare ca acest model va fi adevaratul succesor al lui Sidekick 3, spre deosebire de compromisul ce l-a definit pe Sidekick iD. Iata modelul Sidekick 3, in asteptarea succesorului...

Publicul si presa de specialitate asteptau acest terminal de ceva vreme si se pare ca acest model va fi adevaratul succesor al lui Sidekick 3, spre deosebire de compromisul ce l-a definit pe Sidekick iD. Iata modelul Sidekick 3, in asteptarea succesorului sau:

Zvonurile despre designul si feature-urile lui Sidekick 4 sunt destul de numeroase, unele dintre ele parand totusi credibile. Daca informatiile sunt reale, atunci nou terminal Sharp, va fi dotat cu un ecran lat, care va "umple" sectiunea sa mediana. Handsetul va fi dotat cu aceleasi taste si parte frontala ca si Sidekick 3 si va include o camera de 1.3 megapixeli si un slot microSD. In afara acestor zvonuri, o serie de surse mentioneaza folosirea numelui PV250, pentru acest model.

O astfel de alegere, semnifica faptul ca era lui Sidekick 3 (PV200) a luat sfarsit si nu mai exista loc de compromisuri sau upgrade-uri pentru acest terminal. Astfel, telefonul Shuriken se va distanta de succesorul sau prin feature-uri inovatoare, pe care speram sa le putem afla intr-un viitor apropiat. Pana la un comunicat oficial al producatorului, ne bazam doar pe speculatii si deductii, analizand informatiile puse la dispozitie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×